kerstspecial 3
kerstspecial 1
TDB_kopie
kerstspecial 3_kopie
apresski 3_kopie
kerstspecial 3_kopie_kopie
kerstspecial 1_kopie

Themafeest: Ticket Air Atlantic

Dit wervelende thema bevat een stop-over vlucht van Amsterdam Schiphol naar de Verenigde Staten en terug naar Europa. Geheel in hogere sferen brengen uw gasten deze avond 'in de lucht' door! De uiterst typische piloot Billy en zijn co-pilote Amy begeleiden u vanaf Amsterdam tijdens de reis naar Los Angeles, New York, Londen en München.

Samen met hun collega's en gasten komen ze helemaal los tijdens een heuse (air)aerobics work-out: een piloot hoort immers strak van lijf en leden te zijn! U geniet van uw favoriete drankje, heerlijk eten, oud Hollywood-sterren  zoals Mighty Marty en feestartiesten zoals Schlagerkoning Heino. Ondertussen zijn er ludieke personages en een top-DJ aan boord, die u de hele avond vermaken: volop dansen en gezelligheid met de grootste wereldhits. Dit feest is overal te boeken; in uw kantine, bedrijfshal
of op een externe (horeca)locatie van uw keuze

Dit thema is alléén te boeken als besloten feest, inclusief het eetconcept van uw keuze. Optioneel is er bij elk themafeest catering bij te boeken. Wilt u dat de uw gasten zelf de drankjes aan de bar halen of alles laten uitserveren door obers. Wilt u een uitgebreid warm- en koud buffet of gaat uw voorkeur juist uit naar uitgeserveerde gerechten: dat kan allemaal. Elk besloten themafeest is aan uw wensen en budget aan te passen. Wilt u meer weten? Neem gerust contact met ons op, wij staan u graag te woord.

Wat zit er allemaal bij?
Compleet themafeestpakket inclusief decor, entertainmentteam, acts en feestfoto's.
DJ met DJbooth, licht en geluidsset (tot 125 personen)
Standaard feesttijd: 4,5 uur

 

themafeest sfeer 1
themafeest sfeer 2
themafeest sfeer 3
themafeest sfeer 4
themafeest sfeer 5
themafeest sfeer 6