kerstspecial 3
kerst 2
kerstspecial 1
kerst 3
kerst 1
TDB_kopie
kerstspecial 3_kopie
apresski 3_kopie
kerstspecial 3_kopie_kopie
kerstspecial 1_kopie

Christmas Show: We all love X-mas!

Een groot feest van herkenning. Kent u ze nog: Mariah Carey, Wham! en al die ‘foute’ kerstplaten die elk jaar terug komen. Denkt u nog wel eens terug aan Band Aid maar ook ‘Eenzame Kerst’ van Andre Hazes. Samen geven ze u het echte kerstgevoel. Gezellig samenzijn met collega’s, een drankje en lekker eten maakt “We all love X-mas” de knallende afsluiting van het jaar. Zelf hoeft u nergens naar te kijken, enkel te genieten van dit superfeest!

De beste hits komen voorbij op dit knallende kerst muziekfeest. Showhost Eddy Revival (naar eigen zeggen bekend van radio en TV) neemt u mee op een kerstreis door de muziekgeschiedenis. Alle popsterren die een kersthit hadden maken hun rentree. U kunt met ze op de foto, met ze zingen en dansen. De entourage is uiteraard kerst, kerst en nog eens kerst.

Dit feest is overal te boeken; in uw kantine, bedrijfshal 
of op een externe (horeca)locatie van uw keuze
Dit thema is alléén te boeken als besloten feest, inclusief het eetconcept van uw keuze. Optioneel is er bij elk themafeest catering bij te boeken. Wilt u dat de uw gasten zelf de drankjes aan de bar halen of alles laten uitserveren door obers. Wilt u een uitgebreid warm- en koud buffet of gaat uw voorkeur juist uit naar uitgeserveerde gerechten: dat kan allemaal. Elk besloten themafeest is aan uw wensen en budget aan te passen. Wilt u meer weten? Neem gerust contact met ons op, wij staan u graag te woord.

Wat zit er allemaal bij?
Compleet themafeestpakket inclusief decor, entertainmentteam, acts en feestfoto's.
DJ met DJ booth, licht en geluidsset (tot 125 personen)
Standaard feesttijd: 4,5 uur

themafeest sfeer 1
kerst 1
kerst 2
themafeest sfeer 2
themafeest sfeer 3
kerst 3
themafeest sfeer 4
themafeest sfeer 5
themafeest sfeer 6