kerstspecial 3
kerstspecial 1
heroes_kopie_kopie_kopie
TDB_kopie
heroes_kopie_kopie
kerstspecial 3_kopie
heroes_kopie_kopie_kopie_kopie
apresski 3_kopie
heroes_kopie_kopie_kopie_kopie_kopie
kerstspecial 3_kopie_kopie
heroes_kopie_kopie_kopie_kopie_kopie_kopie
kerstspecial 1_kopie

Themafeest "Superstars"

“Your all Superstars!” Laat u meeslepen in de tijd van legendarische rocklegendes zoals Bill Haley & Elvis Presley. Dit feest staat onder leiding van showmaster Eddy Revival. Samen met zijn typische vrienden verzorgen zij een feest dat het gevoel van toen laat wederkeren:  Superstars is een knalfeest met enkel goede muziek en vette acts!

U wordt deze avond in de watten gelegd door Candy Girl Lollypop die u op haar rolschaatsen allerlei zoetigheden en snoepjes voorschotelt. Sta versteld van de dansmoves van het rock 'n roll duo Johnny en Bonny... al zijn ze soms wat onhandig. De DJ heeft zijn oude platen collectie bij en opent met bravoure de dansvloer. Tijd om te dansen en te feesten, de grootste hits passeren de revue...Dit feest is overal te boeken; in uw kantine, bedrijfshal 
of op een externe (horeca)locatie van uw keuze
Dit thema is alléén te boeken als besloten feest, inclusief het eetconcept van uw keuze. Optioneel is er bij elk themafeest catering bij te boeken. Wilt u dat de uw gasten zelf de drankjes aan de bar halen of alles laten uitserveren door obers. Wilt u een uitgebreid warm- en koud buffet of gaat uw voorkeur juist uit naar uitgeserveerde gerechten: dat kan allemaal. Elk besloten themafeest is aan uw wensen en budget aan te passen. Wilt u meer weten? Neem gerust contact met ons op, wij staan u graag te woord.

Wat zit er allemaal bij?
Compleet themafeestpakket inclusief decor, entertainmentteam, acts en feestfoto's.
DJ met DJ booth, licht en geluidsset (tot 125 personen)
Standaard feesttijd: 4,5 uur

themafeest sfeer 1
heroes_kopie
themafeest sfeer 2
heroes_kopie_kopie
themafeest sfeer 3
heroes_kopie_kopie_kopie
heroes_kopie_kopie_kopie_kopie
themafeest sfeer 4
themafeest sfeer 5
heroes_kopie_kopie_kopie_kopie_kopie
themafeest sfeer 6