Brugstraat 43 | 5382 JB | Vinkel (Den Bosch) | (073) 5322159
themafeest sfeer 1
themafeest sfeer 2
themafeest sfeer 4
themafeest sfeer 5

Themafeest: Sisters Act

Dit humoristische thema vertelt het feestelijke verhaal over een klooster in crisistijd. Moeder Overste zit met een lege kloosterkas en besluit om deze te spekken een groot benefietfeest te geven voor kloosterlingen uit binnen en buitenland. En u? U bent de eregast. Diverse vreemde buitenlandse gasten maken hun opwachting en begroeten u op hun eigen speciale wijze. Dit themafeest als aanschuiffeest boeken? Klik hier voor onze aanschuiffeest agenda Speciaal op deze avond wordt uit elk gezelschap een 'vip' in het 'zonnetje' gezet door ons entertainmentteam. Sisters Act is een themafeest voor iedereen die van humor en muziek houdt. De avond staat bol van ludiek tafelentertainment en swingende acts. Zing mee met twee prachtige Soulsisters en luister naar Broeder Gastonneke met zijn gitaar. Tussen de hilarische activiteiten van de nonnen en paters door, kunt u natuurlijk volop eten, dansen en feesten.

Eten en drinken tijdens dit themafeest
Als aanschuiffeest wordt deze avond standaard uitgevoerd inclusief onbeperkt drankjes, waaronder ook het buitenlands gedistilleerd assortiment, een kop soep, buffetkraampjes, een uitgeserveerd nagerecht, volop entertainment, acts en muziek verzorgd door een dj. Vanzelfsprekend worden alle drankjes voor u aan tafel uitgeserveerd door een ober.

Besloten feestje vieren?
Dit thema is als aanschuiffeest alléén te boeken in de variant met diverse buffetkraampjes. Geeft u de voorkeur aan een besloten feest voor uw gezelschap (vanaf 35 personen), dan is het natuurlijk mogelijk om dit themafeest inclusief uitgebreid warm- en koud buffet of uitgeserveerde gerechten te bespreken. Elk besloten themafeest is aan uw wensen en budget aan te passen. Wilt u meer weten? Neem gerust contact met ons op, wij staan u graag te woord.
           
sisters act 1
sisters act 2
sisters act 3
sisters act 4