kerstspecial 3
kerstspecial 1
apresski 4
apresski 2
TDB_kopie
kerstspecial 3_kopie
apresski 3
apresski 3_kopie
kerstspecial 3_kopie_kopie
kerstspecial 1_kopie

Themafeest Oktoberfest 2.0

Trek je lederhosen uit de kast en maak je klaar voor Germaanse gezelligheid. Dorsvlegel neemt je mee naar onze megaskihut, sneeuw of geen sneeuw! Onze Tiroler gastvrouwen staan voor u klaar om uw hele gezelschap vrolijk te ontvangen op het themafeest: Après Ski in Brabant. Dit themafeest is uitermate geschikt voor feesten en partijen, die net even iets meliger moeten zijn! Skileraren Franz und Ferdy geven een showtje weg, de Alpenzusjes staan paraat en Glamour skiduo Conny en Danny zijn ook van de party.

U wordt verwelkomd door gastheer Rudi en zijn 'freunden' met een heerlijk glaasje schnapps. De echte skihut-hits en stevige bierpullen staan voor u klaar! Het decor is subtiel vorm gegeven. De artiesten en entertainers zullen u de hele avond vermaken en het feest tot een hoogtepunt van ver boven de boomgrens laten stijgen!  Ondertussen doen we een wedstrijdje skilat limbodansen en andere Oostenrijkse proeven van bekwaamheid.  Biertje? Veel plezier!


Dit feest is overal te boeken; in uw kantine, bedrijfshal 
of op een externe (horeca)locatie van uw keuze
Dit thema is alléén te boeken als besloten feest, inclusief het eetconcept van uw keuze. Optioneel is er bij elk themafeest catering bij te boeken. Wilt u dat de uw gasten zelf de drankjes aan de bar halen of alles laten uitserveren door obers. Wilt u een uitgebreid warm- en koud buffet of gaat uw voorkeur juist uit naar uitgeserveerde gerechten: dat kan allemaal. Elk besloten themafeest is aan uw wensen en budget aan te passen. Wilt u meer weten? Neem gerust contact met ons op, wij staan u graag te woord.

Wat zit er allemaal bij?
Compleet themafeestpakket inclusief decor, entertainmentteam, acts en feestfoto's.
DJ met DJ booth, licht en geluidsset (tot 125 personen)
Standaard feesttijd: 4,5 uur

themafeest sfeer 1
apresski 4_kopie
themafeest sfeer 2
apresski 2_kopie
themafeest sfeer 3
apresski 3_kopie
adresski 4
themafeest sfeer 4
adresski 4_kopie
themafeest sfeer 5
adresski 4_kopie_kopie
themafeest sfeer 6