ihvh quiz 1
kerstspecial 3
kerstspecial 1
ihvh guiz 3
TDB_kopie
ihvh quiz 2
kerstspecial 3_kopie
apresski 3_kopie
kerstspecial 3_kopie_kopie
kerstspecial 1_kopie

Spelprogramma: Ik hou van Holland Quiz

"Met welke vreemdgaande koninklijke echtgenoot was Emma getrouwd?” Deze en andere vragen over Nederland passeren de revue. Naast ons koningshuis en BN-ers zullen ook de Hollandse hits een belangrijke factor spelen in de 'Ik hou van Holland Quiz'. Inclusief ‘doodleuke’ muziekfragmenten en topentertainment van de bovenste plank, met karaoke elementen, spellingstoetsen en Hollandse wetenswaardigheidjes.

De 'Ik hou van Holland Quiz' wordt gespeeld in twee teams. Elk team krijgt muzikale, koninklijke en grammaticale vragen te beantwoorden, die door onze eigen presentator worden gesteld. Vragen over topografie, over artiesten, hun echtgenoot, hun minnares, enfin, u kunt het zo gek niet bedenken of uw kennis over Nederland en haar inwoners wordt getest!

Dorsvlegel Feesten & Evenementen heet u welkom in de sfeervol aangeklede feestlocatie. Als afsluiting is er een ludieke prijs voor het beste team! Geniet ervan!

Prijzen en beschikbaarheid
Heeft u al een datum in gedachten, neem dan contact op: we checken meteen voor u de beschikbaarheid. Daarnaast kunt u ook rechts op de knop "Doe mij een voorstel" klikken. Vul uw wensen in en u krijgt zo snel mogelijk een voorstel op maat. 

Om u een idee te geven: 
Via deze link kunt u de prijzen raadplegen


Tijden
De tijden bepaalt u zelf (afhankelijk van de beschikbaarheid). Het spelprogramma duurt standaard 2 uur.

Overige uitbreidingsmogelijkheden: 

Lunch inclusief koffie en thee 1 uur: € 13,00 p.p. (vanaf 8 personen) 
All-in Themafeest: vanaf € 49,00 p.p. (zie themafeesten)

themafeest sfeer 1
ihvh quiz 1_kopie
themafeest sfeer 2
ihvh guiz 3_kopie
themafeest sfeer 3
ihvh quiz 2_kopie
themafeest sfeer 4
themafeest sfeer 5
themafeest sfeer 6