kerstspecial 3
kerstspecial 1
TDB_kopie
kerstspecial 3_kopie
apresski 3_kopie
kerstspecial 3_kopie_kopie
kerstspecial 1_kopie

Themafeest "Ibiza Dancenight"

Wuivende palmbomen, zwoele zomerhitte en vette dancebeats. Welkom op het beste strandfeest van Nederland! Wie heeft er nu een populair partyeiland in de Middellandse zee nodig, als je mee kunt feesten op de leukste in-house-beachparty in uw eigen toko? U wordt ontvangen door de host van deze avond: 'de Lifeguard'.  

Deze beachboy (of meer badmeester op z'n Nederlands?) zal met zijn team in duidelijk herkenbare strandoutfit proberen de zaak in goede banen te leiden. Met cocktails, limbo en muziek! En natuurlijk kunt u ook gewoon even met ze dansen, want de DJ blaast alle bekende zomerhits door de ruimte. Het hele gezelschap komt nu pas echt tot leven! Trek uw zwembroek of bikini maar aan en geniet van deze Ibiza Dancenight!


Dit feest is overal te boeken; in uw kantine, bedrijfshal 
of op een externe (horeca)locatie van uw keuze
Dit thema is alléén te boeken als besloten feest, inclusief het eetconcept van uw keuze. Optioneel is er bij elk themafeest catering bij te boeken. Wilt u dat de uw gasten zelf de drankjes aan de bar halen of alles laten uitserveren door obers. Wilt u een uitgebreid warm- en koud buffet of gaat uw voorkeur juist uit naar uitgeserveerde gerechten: dat kan allemaal. Elk besloten themafeest is aan uw wensen en budget aan te passen. Wilt u meer weten? Neem gerust contact met ons op, wij staan u graag te woord.

Wat zit er allemaal bij?
Compleet themafeestpakket inclusief decor, entertainmentteam, acts en feestfoto's.
DJ met DJ booth, licht en geluidsset (tot 125 personen)
Standaard feesttijd: 4,5 uur

themafeest sfeer 1
themafeest sfeer 2
themafeest sfeer 3
themafeest sfeer 4
themafeest sfeer 5
themafeest sfeer 6