kerstspecial 3
kerstspecial 1
TDB_kopie
kerstspecial 3_kopie
apresski 3_kopie
kerstspecial 3_kopie_kopie
kerstspecial 1_kopie

Themafeest Goud van Oud

Met onweerstaanbare muziek nemen wij u mee naar vervlogen tijden. We geven u het allerbeste van de jaren '60, '70. Laat u meeslepen op deze muzikale reis onder leiding van de wereldberoemde showmaster: Eddy Revival! Samen met zijn vrienden zal hij u de tijden van weleer opnieuw laten beleven.... Dit wordt een avond om nooit meer te vergeten!  


 
Goud van Oud is een feest voor jong en oud. De dj verzorgt fantastische en weergaloze muziek. De hele avond kunt u ouderwets uit uw dak gaan met uw favoriete dansnummers. Ondertussen wordt u vermaakt door typetjes als Bonny & Jonny, u kunt terecht bij een zeer speciale kapster en genieten van wervelende acts uit de tijden van weleer.

Besloten feestje vieren! 
Dit thema is alléén te boeken als besloten feest, inclusief het eetconcept van uw keuze. Optioneel is er bij elk themafeest catering bij te boeken. Wilt u dat de uw gasten zelf de drankjes aan de bar halen of alles laten uitserveren door obers. Wilt u een uitgebreid warm- en koud buffet of gaat uw voorkeur juist uit naar uitgeserveerde gerechten: dat kan allemaal. Elk besloten themafeest is aan uw wensen en budget aan te passen. Wilt u meer weten? Neem gerust contact met ons op, wij staan u graag te woord.

Wat zit er allemaal bij?
Compleet themafeestpakket inclusief decor, entertainmentteam, acts en feestfoto's.
DJ met DJbooth, licht en geluidsset (tot 125 personen)
Standaard feesttijd: 4,5 uur

themafeest sfeer 1
themafeest sfeer 2
themafeest sfeer 3
themafeest sfeer 4
themafeest sfeer 5
themafeest sfeer 6