kerstspecial 3
kerstspecial 1
TDB_kopie
kerstspecial 3_kopie
apresski 3_kopie
kerstspecial 3_kopie_kopie
kerstspecial 1_kopie

Themafeest Gooische Fuif

Dit themafeest gaat over de liefde. Na haar 3e echtscheiding is Mariska het beu. Ze is berooid achter gelaten maar dat wil ze natuurlijk niet laten zien aan haar vrienden en familie. Alleen Tante Kaat weet hoe ze er voor staat en die is juist goed in de vuile was buiten hangen, met name in het Gooi en omstreken. In zekere zin is Mariska dus weer op jacht, ze zoekt een man! En dit keer geen Gooische bal met te veel air en een te groot ego. Nee, Mariska wil dit keer een echte man… 

Ze wordt binnenkort 40 dus dat is reden genoeg voor een feestje. Mariska verzamelt al haar moed en gebruikt haar laatste centjes voor een heuse Party….. en u, u bent uitgenodigd op haar verjaardag! 


Dit feest is overal te boeken; in uw kantine, bedrijfshal 
of op een externe (horeca)locatie van uw keuze

Dit thema is alléén te boeken als besloten feest, inclusief het eetconcept van uw keuze. Optioneel is er bij elk themafeest catering bij te boeken. Wilt u dat de uw gasten zelf de drankjes aan de bar halen of alles laten uitserveren door obers. Wilt u een uitgebreid warm- en koud buffet of gaat uw voorkeur juist uit naar uitgeserveerde gerechten: dat kan allemaal. Elk besloten themafeest is aan uw wensen en budget aan te passen. Wilt u meer weten? Neem gerust contact met ons op, wij staan u graag te woord.

Wat zit er allemaal bij?
Compleet themafeestpakket inclusief decor, entertainmentteam, acts en feestfoto's.
DJ met DJ booth, licht en geluidsset (tot 125 personen)
Standaard feesttijd: 4,5 uur

themafeest sfeer 1
themafeest sfeer 2
themafeest sfeer 3
themafeest sfeer 4
themafeest sfeer 5
themafeest sfeer 6