kerstspecial 3
kerstspecial 1
TDB_kopie
kerstspecial 3_kopie
apresski 3_kopie
kerstspecial 3_kopie_kopie
kerstspecial 1_kopie

Themafeest Party Like Gatsby

Great Gatsby doet je terug wanen in de roerige jaren twintig van Amerika. The Roaring ’20 geven het nostalgische vintage gevoel waar we allemaal van dromen. Met zwarte of rode backdrop doeken als basis, veel glitter, goud en art-deco elementen.  In de juiste ambiance dans je samen met je collega’s de hele avond op de beste muziek van de d.j. Mannen met bretels en witten pakken en dames in cocktailjurken en netkousen. In dit thema passen kroonluchters, sigaren, lange veren, parelkettingen en bloemen. Uw gasten kunnen bij de ’20 selfie-wall een grappige selfie maken met collega’s. De Don zal als gastheer optreden deze avond en heet u allemaal van hartelijk welkom in zijn ‘club’.

Hij stelt zijn familia voor en ‘zijn’ personeel.  Ondertussen zingt zijn persoonlijke vriendin “Marlynn” enkele lekkere nummers en de vloer wordt gevuld. Het wordt een avond om nooit meer te vergeten.Dit feest is overal te boeken; in uw kantine, bedrijfshal 
of op een externe (horeca)locatie van uw keuze
Dit thema is alléén te boeken als besloten feest, inclusief het eetconcept van uw keuze. Optioneel is er bij elk themafeest catering bij te boeken. Wilt u dat de uw gasten zelf de drankjes aan de bar halen of alles laten uitserveren door obers. Wilt u een uitgebreid warm- en koud buffet of gaat uw voorkeur juist uit naar uitgeserveerde gerechten: dat kan allemaal. Elk besloten themafeest is aan uw wensen en budget aan te passen. Wilt u meer weten? Neem gerust contact met ons op, wij staan u graag te woord.

Wat zit er allemaal bij?
Compleet themafeestpakket inclusief decor, entertainmentteam, acts en feestfoto's.
DJ met DJ booth, licht en geluidsset (tot 125 personen)
Standaard feesttijd: 4,5 uur

themafeest sfeer 1
themafeest sfeer 2
themafeest sfeer 3
themafeest sfeer 4
themafeest sfeer 5
themafeest sfeer 6