kerstspecial 3
kerstspecial 1
jongens tegen meisjes 1
jongens tegen de meisjes 3
TDB_kopie
jongens tegen meisjes 2
kerstspecial 3_kopie
apresski 3_kopie
kerstspecial 3_kopie_kopie
kerstspecial 1_kopie

Spelprogramma: de Jongens tegen de Meisjes

Tijdens de ultieme quiz en spelshow “de jongens tegen de meisjes” van Dorsvlegel Feesten en Evenementen draait het allemaal om inzichten in het andere geslacht. Heren, welkom in de ondoorzichtige wereld van handtasjes, lippenstift en shoppingqueens. Dames, laat je onderdompelen in de wereld van borsthaar en boxershorts.

Kortom: de mannen tegen de vrouwen! Door het beantwoorden van allerlei ludieke vragen wint het beste geslacht en laten de andere het nakijken. Natuurlijk houden jullie van elkaar, maar het is zeker zo leuk om de andere sekse af en toe een toontje lager te laten zingen! Toch? Net als het gelijknamige tv-programma wordt de strijd gespeeld onder leiding van een flitsende presentator en aantrekkelijke assistente.

Natuurlijk zijn deze volledig neutraal, zorgen zij voor de nodige hilariteit en beschikken zij over de laatste statistische gegevens over de gedragstrekjes van mannen en vrouwen. Hoe vaak denken de meeste mannen aan sex? Waar letten de vrouwen op als ze een eerste date hebben? Dat soort vragen dus! Het best scorende team is in staat het andere geslacht juist in te schatten, het gaat hier dus om prestige! Wie is nu eigenlijk echt dat sterke geslacht? Dit alles en nog veel meer komen jullie te weten bij deze heerlijke en doldwaze spelshow..

Dorsvlegel heet u welkom in de sfeervol aangeklede feestlocatie. Als afsluiting is er een ludieke prijs voor het beste team! Geniet ervan!

Prijzen en beschikbaarheid
Heeft u al een datum in gedachten, neem dan contact op: we checken meteen voor u de beschikbaarheid. Daarnaast kunt u ook rechts op de knop "Doe mij een voorstel" klikken. Vul uw wensen in en u krijgt zo snel mogelijk een voorstel op maat. 

Om u een idee te geven: 
Via deze link kunt u de prijzen raadplegen


Tijden
De tijden bepaalt u zelf (afhankelijk van de beschikbaarheid). Het spelprogramma duurt standaard 2 uur.
themafeest sfeer 1
jongens tegen meisjes 1_kopie
themafeest sfeer 2
jongens tegen meisjes 2_kopie
themafeest sfeer 3
jongens tegen de meisjes 3_kopie
themafeest sfeer 4
themafeest sfeer 5
themafeest sfeer 6